VEPŘOVÁ TERINA S HŘÍBKEM
Kód: 156Detailní popis produktu
Francouzská terina je masová směs, která narozdíl od paštik obsahuje nahrubo nasekané kousky masa a jiných přísad. Teriny mohou být teplé i studené. Ve Francii existuje mnoho receptů. Svůj název získali podle kameninové nádoby, ve které se připravují.
Vepřová s hříbky Vepřové maso a špek, hříbky (6%), vejce, sůl, amidon, mléko, alkohol, cukr, koření a aromat, konzervant E250.
Výrobce- Salaison du Cayone, 136 rue Paul Girod, 73000 Chambery, Francie
Nutriční hodnoty na 100g- Energetická hodnota- 319,1 kcal, 1320,2 kJ, tuky 28,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 10,3g, sacharidy 3 g, z toho cukry 1,4g, bílkoviny 13,5g, sůl 2g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář