VEPŘOVÁ TERINA S BORŮVKOU
Kód: 144Detailní popis produktu
Francouzská terina je masová směs, která narozdíl od paštik obsahuje nahrubo nasekané kousky masa a jiných přísad. Teriny mohou být teplé i studené. Ve Francii existuje mnoho receptů. Svůj název získali podle kameninové nádoby, ve které se připravují.
Paštika s borůvkami Vepřové maso a špek, borůvky (6%), vejce, sůl, amidon, mléko, alkohol, cukr, koření a aromat, konzervant E250.
Výrobce- Salaison du Cayone, 136 rue Paul Girod, 73000 Chambery, Francie
Nutriční hodnoty na 100g- Energetická hodnota- 355,1 kcal, 1468,3 kJ, tuky 31,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 10,7g, sacharidy 3,6 g, z toho cukry 1,6g, bílkoviny 14g, sůl 2,1g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář