KLOBÁSKA S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM

Kód: 66
150 Kč 133,93 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Naše francouzská sušená vepřová klobáska obalená v provensálském koření je skvělou volbou pro všechny, kdo hledají autentickou chuť Provence přímo na svém talíři. Tato delikatesa zaujme svým bohatým a aromatickým profilem, který je výsledkem skvěle vyváženého spojení kvalitní sušené klobásy s vybraným provensálským kořením.

Při každém kousnutí se necháte unést do slunných krajů jižní Francie. Provensálské koření, plné bylinek, aromatických bylin a slunečnicových okvětních lístků, se perfektně snoubí s plností a šťavnatostí vepřové klobásy. Výsledkem je výrazná a bohatá chuťová kombinace, která okouzlí vaše chuťové pohárky.

Tato sušená vepřová klobáska obalená v provensálském koření je skvělou volbou pro všechny příležitosti. Můžete ji samotnou servírovat jako chutný a pikantní předkrm nebo ji začlenit do svých oblíbených jídel, jako jsou saláty, sendviče nebo těstoviny. Je to také skvělý doplněk pro pikniky, občerstvení nebo degustační prkénka.

Připravte se na chuťovou expedici do Provensálska a objevte tu nejlepší sušenou vepřovou klobásku obalenou v provensálském koření na našem e-shopu. Zaručujeme vám autentickou kvalitu, která vám přinese radost a uspokojení. Dopřejte si to nejlepší z francouzské gastronomie přímo ve vašem domově.

 
 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené francouzské klobásy jsou vyrobeny z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 70 a 98%, záleží na typu klobásy). Podle chuti je vepřové maso smíšené i s jinými druhy mas - srnčí, kančí nebo kachní, s plody ovoce (borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany) anebo se sýrem.

Složení-kančí  : Vepřové maso (96%)( původ Francie), provensálské koření (0,2%) sůl, laktoza, dextróza, sacharóza, přírodní aromaty, koření a aromatické bylinky, konzervant : ferment ledek, mléčný kvas
151 g masa na 100 g finálního výrobku

Hmotnost cca 180 g.

Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie.

 

Uchovávat do 18 C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: