KLOBÁSKA S KANČÍM MASEM

Kód: 48
150 Kč 133,93 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Představujeme vám naši vynikající vepřovou klobásku s kančím masem, jedinečnou pochoutku plnou bohaté chuti a lahodného aroma. Tato klobáska je vyrobena s láskou a péčí z prvotřídních surovin, které jsou charakteristické pro region Savojska v Alpách.

Naše vepřová klobáska s kančím masem spojuje nejlepší kousky vepřového masa s vybranými kousky masa z divočáka. Tento unikátní kombinace dodává klobásce nezaměnitelnou chuťovou paletu, kde se setkávají jemnost vepřového masa s bohatostí divočáka. Každé sousto je pravým opulentním zážitkem pro vaše chuťové pohárky.

Vepřová klobáska s kančím masem je ideální pro milovníky sytého a intenzivního příchutě. Je to skvělá volba pro přípravu grilování, pálení nebo jednoduše pro rozmanité předkrmy a svačinky. Navíc je plná přírodních koření a bylinek, které dodávají výjimečnou aromatickou hloubku každému kousku.

Svěřte se do našich rukou a dopřejte si neodolatelný požitek z vepřové klobásy s kančím masem. Naše lahůdky jsou vyráběny s ohledem na tradici a kvalitu, abychom vám přinesli ty nejlepší sušené klobásy ze savojských Alp. Věříme, že se zamilujete do této chutné speciality, která zpříjemní vaše jídla a zanechá vám nezapomenutelné gastronomické zážitky.

 
 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené francouzské klobásy jsou vyrobeny z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 70 a 98%, záleží na typu klobásy). Podle chuti je vepřové maso smíšené i s jinými druhy mas - srnčí, kančí nebo kachní, s plody ovoce (borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany) anebo se sýrem.

Složení-kančí  : Vepřové maso (96%)( původ Francie), kančí  maso(4%) sůl, laktoza, dextróza, sacharóza, přírodní aromaty, koření a aromatické bylinky, konzervant : ferment ledek, mléčný kvas
151 g masa na 100 g finálního výrobku

Hmotnost cca 180 g.

Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: